GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Ste že pogledali, kaj vse pripravljamo za vas?

05. oktober. 2020

V GS1 Slovenija skrbno sledimo predpisanim smernicam pri varovanju zdravja, a naše delo vseeno nemoteno poteka naprej. Še več, zelo smo okrepili nabor vseh možnih oblik sodelovanja in komuniciranja, zato za vas pripravljamo raznovrstne dogodke. 

Pandemija novega koronavirusa nam že več kot pol leta po svoje kroji življenja, niti gospodarstvo ni pri tem nobena izjema.

Za člane GS1 Slovenija zato pripravljamo raznovrstne vsebine, ki se jih lahko udeležite preko spleta.

To poletje smo preko spleta uspešno izvedli kar tri testiranja za pridobitev Certifikata stopnje 1- Razume standarde GS1, ki so sledili junijskem dvodnevnem webinarju. Zato bomo še naprej izvajali certificiranje na ta način, zainteresirane pa vabimo da nas kontaktirate.

V GS1 Slovenija mesečno izvajamo uvodno spletno izobraževanje, ki je namenjeno predvsem novim članom oziroma novim kontaktnim osebam v podjetju, ki so odgovorne za pravilno uporabo standardov GS1 in tistim, ki želijo znanje o uporabi standardov GS1 obnoviti. Vabljeni k prijavi na naslednji Uvodni webinar: Osnove standardov GS1 – 14.10.2020 → PRIJAVE na Uvodni Webinar

V naslednjih mesecih bomo izvedli tudi serijo petih spletnih seminarjev. Prijavite se in z veseljem bomo odgovorili tudi na vaša vprašanja! Načrtujte učinkovite rešitve, skladne s priporočili GS1 in izkoristite moč standardov!

Enostavno do številke GTIN in GLN – 8.10.2020
Pravilno identificirajte svoje izdelke ali lokacije. → Prijavite se

Kako označiti maloprodajne izdelke? – 15.10.2020
Naučite se trikov za pripravo učinkovite črtne kode. → Prijavite se

Označevanje škatel in drugih transportnih enot – 5.11.2020
Morate škatle in palete označiti z atributivnimi podatki? → Prijavite se

Izdelava paletne nalepke z GS1 Print – 12.11.2020
Enostavno izdelajte logistično nalepko. → Prijavite se

Zagotavljanje kakovostnih podatkov – 19.11.2020
Učinkovito upravljajte s podatki. → Prijavite se


V novembru vas bomo povabili na strokovni seminar in delavnico na temo uporabe, implementacije GS1 standardov in priporočil pri procesih prevoza gotovine, ki so že v operativni rabi v Sloveniji.

Decembra bomo veseli vseh udeležencev, ki se soočate z izzivi na področju sledljivosti in uporabi standardov v zdravstvu.

Tudi letos ne boste prikrajšani za Dan GS1 Slovenija! Tokrat pripravljamo nekaj prav posebnega. V ospredju bodo kakovostni podatki, več pa naj za zdaj ostane zavito v tančico skrivnosti. Vsi, ki si želite biti tudi sami del našega največjega dogodka, nas kontaktirajte TUKAJ.

O prihajajočih dogodkih vas bomo redno obveščali po elektronski pošti, vsa obvestila in novice lahko prebirate na naši spletni strani GS1 Slovenija, sledite pa nam lahko tudi na družbenih omrežjih LinkedIn, Facebook, Twitter in Instagram.
Obiski v pisarnah GS1 Slovenija še niso možni, vedno pa smo v delovnem času dosegljivi po telefonu ali po elektronski pošti.

Ostanimo zdravi in povezani.

Vaša ekipa GS1 Slovenija

Jubilejni svetovni dan standardov za zaščito...
Seznam vseh novic
Globalni podatkovni model – GDM sprejema izzi...
Nazaj na vrh