GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
O GS1

O GS1

Organizacija GS1 verjame v moč standardov, ki spreminjajo način dela in življenja.

Prodaja izdelka se začne s črtno kodo GS1

Pisk na blagajni. Črtna koda GS1 in v njej zapisana identifikacijska številka GS1 GTIN sta sprožili digitalno revolucijo, ki je za vedno spremenila način poslovanja v svetu. S preprostim skeniranjem je bilo mogoče izdelek prepoznati in povezati z računalniškim sistemom.

Podjetja vseh velikosti potrebujejo identifikacijske številke GS1 za globalno identifikacijo in prodajo svojih izdelkov v trgovinah ali na spletu. Moč podatkov, zajetih s črtno kodo, pomaga reševati velike in zapletene izzive gospodarstva.

Pridobite črtne kode

Povezovanje fizičnega in digitalnega sveta za izboljšanje potrošniških izkušenj in varnosti pacientov

Potrošniki, pacienti, poslovni partnerji in regulativni organi zahtevajo več podatkov in boljše podatke o izdelkih kot kdaj koli prej, vendar zapleteni in dragi postopki izmenjave podatkov povzročajo porast podatkov nizke kakovosti.

GS1 spodbuja digitalno preobrazbo industrije, saj podjetjem omogoča, da ustvarijo digitalno različico izdelka, ki se po kakovosti ne razlikuje od njegove fizične različice. Navsezadnje bodo potrošniki in pacienti imeli koristi od večje preglednosti izdelkov in brezhibnih izkušenj, ki jih le-ta prinaša.

Več o podpori in rešitvah GS1

Učinkovitejše in varnejše poslovanje

Standardi GS1 so najbolj razširjen sistem standardov na svetu. Z zagotavljanjem izmenjave zaupanja vrednih kakovostnih podatkov pripovedujejo celovito zgodbo o izdelkih - od kod izvirajo, kaj vsebujejo in kje so bili med potjo po preskrbovalni verigi. To pa odpravlja trenja med poslovnimi partnerji ter izboljšuje učinkovitost in varnost v celotni preskrbovalni verigi.

O standardih GS1

Povezovanje zainteresiranih deležnikov v različnih panogah za doseganje napredka v poslovanju

GS1 je nevtralna globalna platforma, ki združuje vodilne akterje v gospodarstvu, vladne službe, regulatorje, akademsko sfero in združenja, z namenom razvoja na standardih temelječih rešitev za reševanje izzivov pri identifikaciji in izmenjavi podatkov. Širina organizacije – z lokalnimi predstavništvi v 116 državah, s preko 2 milijona uporabnikov in 6 milijardami transakcij vsak dan – pripomore, da s standardi GS1 ustvarjamo globalni jezik poslovanja.

Standardi v raznovrstnih panogah
Povezovanje zainteresiranih deležnikov v različnih panogah za doseganje napredka v poslovanju
Nazaj na vrh