GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Razvoj in povezovanje

Razvoj in povezovanje

Središče oblikovanja, razvoja in preizkušanja novih, inovativnih idej

V tehnično stabilnem okolju je možno kakovostno izvajanje izobraževanj, usposabljanj in izpopolnjevanj. In to je tisto, kar vam ponuja Središče oblikovanja, razvoja in preizkušanja novih, inovativnih idej na GS1 Slovenija.

V okviru središča organiziramo strokovne posvete na temo aktualnih tematik iz prakse in pri tem vključujemo naše in tuje strokovnjake. Skupaj z vami želimo reševati poslovne izzive in preizkušati nove, inovativne ideje ter preveriti skladnost vpeljanih rešitev z globalnimi standardi GS1.

Imate problem, ki ga sami ne morete rešiti ali pa želite, da se skupaj lotimo analiziranja/raziskovanja aktualne problematike? Kontaktirajte nas, čakamo na vaše pobude na naslovu: Akademija@gs1si.org

Eno izmed testiranj smo opravili tudi na področju aktualne tematike - uvedbe 2D kod v logistične procese. V GS1 Slovenija smo v sodelovanju s podjetjema Etiko int in Špica International izvedli primerjalni test odčitavanja enodimenzionalnih (1D) in dvodimenzionalnih (2D) kod tipa GS1 DataMatrix na logistični etiketi GS1. Rezultate testa si lahko ogledate v dokumentu z  naslovom Testiranje 2D kod na logistični etiketi GS1, ki je brezplačno dostopen na spletni strani.

Več o sodelovanju in testiranju
Nazaj na vrh