GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Spletna delavnica o tržnici Amazon

13. november. 2020

V četrtek, 19. novembra 2020 Podjetniško trgovska zbornica v sodelovanju z GS1 Slovenija vabi na spletno delavnico. Izvedeli boste, kaj je dobro vedeti za dober začetek prodaje na spletni tržnici Amazon.

Dogodek Spletna tržnica Amazon – Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri, bo potekal pod okriljem Podjetniško trgovske zbornice – PTZ.

S prijetnim in aktivnim sodelovanjem s PTZ želimo v GS1 Slovenija njenim članom ponuditi svetovalni dan o aktualnih vsebinah in približati pomembnost globalnih standardov tudi bodočim uporabnikom standardov GS1.

Trend spletne prodaje strmo narašča, zato so digitalizacija in kakovostni podatki v poslovanju izjemno pomembni - še posebej v globalnem okolju. Pravilna identifikacija in označitev prodajnih enot omogočata dober začetek v poslovnih procesih kjer se kaže pomembnost pravilne uporabe globalnih standardov.

Več o tem boste na delavnici slišali od Matjaža Martinija, tehničnega svetovalca in strokovnjaka za globalno identifikacijo in črtno kodiranje v GS1 Slovenija.

Ob praktičnih primerih Amazonove platforme pa vam bo svetoval Jernej Mežan, specialist za taktično nabavo IT software kategorije na Amazonu.

Vsebina spletne delavnice:

  • Uvodna predstavitev spletne tržnice Amazon.
  • Modeli in načini prodaje na Amazonu (kako odpreti račun, stroški, itd).
  • Kateri standardi GS1 so pomembni za registracijo izdelka na Amazonu.
  • Kako izdelke identificiramo in označimo.
  • Amazon FBA – logistika.
  • Praktični primeri.
  • Razumevanje zmožnosti, zahtev in posledic prodaje na Amazonu.

 

Na spletno delavnico se lahko prijavite na spletni strani PTZ (TUKAJ) do vključno srede, 18. novembra 2020. Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna.

Znanje o globalnih standardih GS1 v podjetjih...
Seznam vseh novic
Milijarda evrov iz Evrope, da zeleni izzivi p...
Nazaj na vrh