GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Veliko zanimanje za področje označevanja sadja in zelenjave

Veliko zanimanje za področje označevanja sadja in zelenjave

20. oktober. 2021

V oktobru smo izvedli specialistični seminar, na katerem smo predstavili nova "Priporočila GS1 za označevanje in sledljivost sadja in zelenjave – Sledljivost in označevanje transportnih in logističnih enot«, ki jih je pripravila GS1 Slovenija v sodelovanju z različnimi dobavitelji, distributerji in trgovci.

V četrtek, 14. oktobra je potekal spletni specialistični seminar, ki je bil zasnovan na najpogostejših izzivih, s katerimi se srečujejo deležniki pri distribuciji sadja in zelenjave ter z njimi povezane rešitve in priporočila za identifikacijo in označevanje enot v preskrbovalni verigi, ki smo jih pripravili v GS1 SLovenija.

Številčna udeležba na seminarju in sodelovanje slovenskih trgovcev, distributerjev in dobaviteljev pri pripravi priporočil sta bila pomembna kazalca za uporabnost izdelanih "Priporočil GS1 za označevanje in sledljivost sadja in zelenjave", ki so dosegljiva v tiskani in e-obliki. V sklopu projekta v letošnjem letu smo tudi na seminarju izpostavili problematike na trgu in se navezali na primere najboljših praks označevanja transportnih in logističnih enot.

Zahvaljujemo se tudi zlatima sponzorjema: Markpro d.o.o. in Mercator d.d..

Dostop do spletne naročilnice za naročilo Priporočil pa boste našli tukaj

GS1 Slovenija na Fakulteti za logistiko
Seznam vseh novic
Spletne tržnice nadaljujejo z ekpanzijo
Nazaj na vrh