GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Obvezni seminar za nove člane GS1 in nove glavne kontaktne osebe

Obvezni seminar za nove člane GS1 in nove glavne kontaktne osebe

01. julij. 2022

V neodvisni in nepridobitni organizaciji na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji, je od 1.7.2022 za vse nove člane in nove glavne kontaktne osebe udeležba na Uvodnem seminarju postala obveznost članstva. Uvodni seminar predstavlja popotnico za lažje in kakovostnejše upoštevanje standardov in zahtev sistema GS1.

S podpisom pristopne izjave ali zahteve za spremembo kontaktne osebe so od letošnjega julija novi člani GS1 ali nove kontaktne osebe zavezane k udeležbi na uvodnem seminarju v roku treh mesecev od podpisa izjave. 

Za nove člane in nove glavne kontaktne osebe je vrednost storitve prve tri mesece od včlanitve oziroma spremembe glavne kontaktne osebe vključena v pristopnino. V kolikor se novi član oziroma nova glavna kontaktna oseba v navedenem roku ne udeleži uvodnega seminarja, izgubi omenjeno ugodnost.  

GS1 Slovenija organizira uvodne seminarje prek spleta in v živo. Vsi termini seminarjev so objavljeni na spletni strani. Slušateljem so vedno na voljo trije termini za uvodni seminar prek spleta in eden termin za seminar, ki se ga slušatelji udeležijo v živo.

Termini in prijave za uvodni seminar so dostopni TUKAJ .

 

Standard EPCIS/CBV 2.0 prinaša revolucijo v s...
Seznam vseh novic
Digitalizacija evropske logistike bo temeljil...
Nazaj na vrh