GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Google predstavlja pomembnost številke GTIN

26. april. 2021

Spletni velikan Google je objavil zapis o pomembnosti identifikacije izdelkov in v svojih napotkih za prodajalce na Google Shopping izpostavil globalno trgovinsko številko izdelka – GTIN.

V osrednjem dnevniku Google Search je 26. febrarja 2021 spletni veljak objavil sporočilo z naslovom »Providing better product information for shoppers«. Objava govori o zagotavljanju bolj kakovostnih informacij o izdelkih za kupce.

Google je tako javno izpostavil standarde GS1 kot ključni sestavni del edinstvene identifikacije za spletne prodajalce. Preberemo lahko, kako natančne informacije o izdelku in enolična identifikacije enot pomagajo tako proizvajalcem in trgovcem kot potrošnikom pri iskanju željenih izdelkov in zadovoljstvu.

S tem je izrazil javno podporo in zagovor tega, kar ponuja organizacija GS1 – globalno rešitev za edinstveno identifikacijo in zavezanost h kakovostnim podatkom.

Avtor izpostavi tudi identifikacijo izdelkov z veljavno in edinstveno številko GTIN, saj je enolična identiteta ključnega pomena za zagotavljanje edinstvenosti izdelka. Prav to pa je na globalni spletni trgovini izrednega pomena, saj samo natančno razumevanje izdelka pomaga pravemu uporabniku ponuditi pravi izdelek ob pravem času.

Objavo si lahko preberete TUKAJ.

Carrefour stavi na Global Data Synchronisatio...
Seznam vseh novic
GLN ponuja nov mejnik na področju varne in ka...
Nazaj na vrh