GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business

Dan GS1 Slovenija 2020 je za nami!

22.december.2020

»S kakovostnimi podatki lahko vplivamo na učinkovitejše delovanje preskrbovalnih ali zdravstvenih verig. So osnova mnogih analiz in z njimi lahko spreminjamo skorajda vse, od družbenih odnosov, političnih sistemov do gospodarskih praks,« je udeležence 11. Dneva GS1 Slovenija uvodoma nagovorila direktorica GS1 Slovenija, Zdenka Konda.

Virtualni dogodek z naslovom S kakovostnimi podatki do inovativnih rešitev je 18. decembra v živo potekal iz studia, kjer so o podatkih, ki vodijo v tehnološki in družbeni napredek, razmišljali eminentni domači in tuji gostje. Po studijskem delu dogodka pa so se v krajših, interaktivnih video klepetih Med vrsticami z udeleženci družili še strokovnjaki s tehničnega področja organizacije GS1 Slovenija.

PREBERITE SI VEČ O DOGODKU.

Triurni dogodek ne bi potekal tako gladko brez podpore naših Zlatih in Srebrnih sponzorjev. Za vse udeležence dogodka pa v GS1 Slovenija že pripravljamo tudi vrečko presenečenja.

Vseeno upamo, da se že prihodnje leto spet srečamo na naš tradicionalen način in izmenjamo mnenja ob stisku roke ter poklepetamo ob kavici.

 

Na You Tube kanalu GS1 Slovenija je na voljo tudi celoten posnetek 11. Dneva GS1 Slovenija.

Standardi GS1 povečujejo učinkovitost kliničn...
Seznam vseh novic
7-Eleven povečuje varnost in zadovoljstvo pot...
Nazaj na vrh