GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Pridobite Certifikat - Razume standarde GS1!

Pridružite se več kot 200 certificiranim!

Vabimo vas na dvodnevni spletni seminar s certificiranjem,

 ki bo 26. in 27. maja 2021!

Privoščite si nova znanja na področju globalnih preskrbovalnih verig in
pridobite  Certifikat stopnje 1 - Razume standarde GS1!


Izboljšajte poslovne procese in si hkrati zagotovite konkurenčno prednost na trgu dela. Pridobite certifikat s podpisom globalne organizacije GS1!

Za vas smo pripravili spletni seminar, namenjen spoznavanju zakonitosti globalnega sistema GS1. Na seminarju boste s pomočjo izkušenih predavateljev in strokovnjakov spoznali rešitve na področju standardov GS1, podkrepljene z obilico praktičnih primerov.

V globalnem okolju namreč štejejo dostopne, točne in razumljive informacije, pravilno oštevilčenje, označitev enot in izmenjava podatkov pa imajo pri tem ključno vlogo.

  Spoznajte prednosti sistema GS1 in dobre prakse implementirajte v lastno poslovno okolje ali enostavno izpolnite zahteve svojih kupcev doma in v svetu. 

      

Na dvodnevnem spletnem seminarju boste osvojili znanje za pridobitev certifikata GS1:

  • učinkovita preskrbovalna veriga in sledljivost,

  • identifikacija enot: identifikacijski ključi GS1 in dodatni atributivni podatki,

  • avtomatski zajem podatkov - črtno kodiranje,

  • zagotavljanje dobre berljivosti kod in verifikacija,

  • učinkovita izmenjava matičnih in transakcijskih podatkov.


Spletni seminar je kombinacija predavanj in praktičnih primerov zasnovanih tako, da udeleženci osvojijo potrebna znanja za pridobitev Certifikata stopnje 1 - Razume standarde GS1!

Strokovnjaki na področju upravljanja globalnih preskrbovalnih verig in njihove digitalizacije ob podpori globalnih standardov vas bodo spremljali na poti pridobivanja znanja za Certifikat GS1.

Tokrat bodo z vami:
Martin Kamenšek, svetovalec v GS1 Slovenija in strokovnjak na področju črtnega kodiranja in zagotavljanja dobre berljivosti kodnih simbolov,

dr. Mateja Podlogar, svetovalka in vodja projektov GDSN in izobraževanja v GS1 Slovenija in strokovnjakinja za upravljanja in izmenjavo kakovostnih matičnih podatkov o izdelkih in pakiranjih,

Matjaž Martini, strokovnjak na področju identifikacije in uporabe rešitev GS1 v logistiki in tehnični svetovalec v GS1 Slovenija. 

"Hvala tudi vaši celotni ekipi, ker ste nam, študentom, približali standarde GS1 in nam omogočili opravljanje testa za certificiranje. S ponosom lahko povem, da z znanjem, ki sem ga pridobila, že uspešno sodelujem pri enem izmed manjših projektov v podjetju, kjer sem zaposlena."  Janja, udeleženka certificiranja 2020

Pridobite certifikat - Razume standarde GS1

Člani GS1 Slovenija 80,00 EUR + DDV
Nečlani 120,00 EUR + DDV


Pristop k testu certificiranja 40,00 EUR + DDV
Učbenik “Upravljanje globalnih preskrbovalnih verig"
13,33 EUR + DDV

Po prijavi boste na navedeni e-poštni naslov prejeli predračun za plačilo.

*Nudimo 25% popust na kotizacijo drugega in vsakega nadaljnjega udeleženca izobraževanja iz iste organizacije.

Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj dan pred izobraževanjem. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20,00 EUR + ddv.

Spletni seminar bo izveden v dveh delih:
Sreda, 26. maj 2021, 10:00 - 13:00

Četrtek, 27. maj 2021, 10:00 - 13:00

Termina za opravljanje testa za certifikat stopnje 1 - Razume standarde GS1:

Torek, 1. junij 2021

Torek, 15. junij 2021

Termin opravljanja testa certificiranja si izbere udeleženec sam ob prijavi na dogodek.
Udeležencu v primeru neuspešnega rezultata pripada dodaten rok za testiranje brez doplačila. Termin za ponovno opravljanje testa je 22. junij 2021.

E: izobrazevanje@gs1si.org 

Pregled vseh vsebin za uspešno certificiranje vam omogoča učbenikUpravljanje globalnih preskrbovalnih verig. Učbenik lahko naročite ob postopku prijave ali pa izpolnite spletni obrazec. Po plačanem predračunu vam bomo učbenik poslali po pošti na željeni naslov.

Dodatno smo za vas pripravili delovni zvezek, s katerim boste utrdili svoje znanje z vajami in vprašanji, dostopen pa je na naši spletni strani (pdf).

Zlati sponzor dogodka


Življenje je lepo. Vredno ga je živeti  v vseh obdobjih. Zase in zaradi ljudi okoli sebe. 

Podjetje, ustanovljeno leta 1993 skrbi za zagotavljanje preskrbe prebivalstva s kvalitetnimi proizvodi in strokovno pomoč pri izbiri pravega pripomočka za zdravljenje, lajšanje ali nadomeščanje okvare ali spreminjanje anatomskih ter fizioloških procesov. 

Proloco-medico je pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov Zavoda za zdravstveno varstvo Slovenije, ki zagotavlja širok spekter medicinskih pripomočkov za večjo kvaliteto življenja. V svoj programu so dodali še terapevtske, sanitetne, sanitarne pripomočke, pomožna zdravila, ortopedsko obutev, zaščita sredstva, izdelke za mrzle dni, otroški in športni program.  V trgovini Proloco-medico na Hrvatskem trgu v Ljubljani boste našli širok nabor pripomočkov, strokovnost in prijaznost zaposlenih ter posebne ugodnosti.

Več si oglejte na njihovi spletni strani proloco-medico.si.


Srebrni sponzor dogodka


EPRO d.o.o. je podjetje v družinski lasti. Skozi čas so postali strokovnjaki za področje pritrjevalnih in varovalnih sistemov na strehah in objektih. Stremijo k nenehnemu razvoju in skupaj s svojimi poslovnimi partnerji postavljajo smernice na področju pritrjevanja.

Več si oglejte na njihovi spletni strani epro-adria.si.

Označevanje živil s standardi GS1- kode za uč...
Seznam vseh dogodkov
Kava z GS1: Učinkovita kontrola ustreznosti č...
Nazaj na vrh