Prodaja na spletnih tržnicah z uporabo standardov GS1

Pomemben delež pri rasti spletne prodaje velja pripisati epidemiji COVID-19, ki spreminja v številnih pogledih uveljavljene prodajne navade. Enak trend rasti beleži GS1 Slovenija pri njenih članih, med katerimi jih je s svojim trgovskim blagom vedno več prisotnih na različnih spletnih tržnicah.

GS1 Slovenija jim pri tem nudi podporo pri označevanju izdelkov, kar predstavlja osnovo za kakovostnejšo nakupno izkušnjo in hitrejši prodajni proces.

Raziskava GS1 Slovenija

V GS1 Slovenija smo zaradi rasti prisotnosti slovenskih podjetji na spletnih tržnicah izvedli anketo, s katero smo želeli izvedeti kako množično in na kakšen način se podjetja poslužujejo prodaje svojih izdelkov ter storitev prek spleta. Več si lahko preberete tukaj.

 


V četrtek, 16. septembra za vas pripravljamo spletni seminar. Na njem bomo s pomočjo različnih strokovnjakov predstavili, kako lahko s pomočjo standardov GS1 dosežemo na domačih in tujih spletnih prodajnih platformah boljše rezultate. Vabljeni!

 

early bird:  popust na zgodnje prijave!       

Prijavite se do vključno 1. septembra 2021 in izkoristite 20% popust na zgodnje prijave!

 
Osnovni podatki

Prodaja na spletnih tržnicah z uporabo standardov GS1

Specialistični spletni seminar

Člani: 115,00 € + DDV
Nečlani: 172,50 € + DDV

*Nudimo 25% popust na drugega in vsakega nadaljnjega udeleženca izobraževanja iz iste organizacije.
**Popusti se ne seštevajo - upošteva se višji možni popust.

Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj dan pred izobraževanjem. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20,00 EUR + ddv.

Četrtek, 16. september 2021, 10:00 (90 min)

izobrazevanje@gs1si.org

Roko Staničić, GS1 Slovenija

Ira Osojnik, GS1 Slovenija

Več o vsebini dogodka še sledi . . .

 


Izobraževanje je namenjene predvsem podjetnikom, lastnikom blagovnih znamk, ki bi radi začeli prodajati na spletnih tržnicah ter podjetjem, ki to že počnejo, da izboljšajo svoje poslovne procese.

 

   Bodite vidni in tudi vi postanite sponzor dogodka!  Pišite nam za ponudbo!

Izkoristite priložnost in se nam pridružite kot sponzor na specialističnem seminarju.