GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Spletna prodaja in zaupanje v podatke izdelkov

Rešitev "Verified by" omogoča preverbo in pridobitev zaupanja vrednih podatkov iz Globalnega registra, ki vam bo olajšala čiščenje kataloga izdelkov.


Organizacija GS1 Slovenija načrtuje implementacijo API za dostop do podatkov Globalnega registra številk GTIN in pripadajočih izdelkih ter lastnikih licenc. Trenutno v njem najdemo že preko 200 milijonov izdelkov in številka vztrajno raste.

Rešitev "Verified by" pa omogoča preverbo in pridobitev zaupanja vrednih podatkov iz Globalnega registra, ki vam bo olajšala čiščenje kataloga izdelkov.

Potrošniki morajo biti prepričani, da bodo kupili prav tak izdelek, kot ga bodo prejeli. Na digitalni polici se izdelka ne morejo otipati in preveriti, zato se pri odločanju o nakupu zanašajo na to, da so podatki o izdelku točni. Pravi podatki o izdelku pomenijo manj vračil, ko prejeti izdelek ne izpolnjuje pričakovanj kupca. 

Bistvo je v edinstveni identifikaciji izdelka, ki temelji na globalni trgovinski številki - GTIN. Številka GS1 GTIN povezuje fizični in digitalni svet. To je tudi eden od glavnih razlogov, zakaj velike spletne tržnice - kot so Amazon, Google, bol.com... zaupajo standardom GS1. Uporaba in prikaz kakovostnih podatkov na področju eCommerce je tako ključna v celotni verigi.

Na specialističnem seminarju bomo predstavili izzive digitalnih izdelkov in se osredotočili na rešitev Verified by GS1, ki pomaga spletnim trgovinam in tržnicam do kakovostnih podatkov o izdelkih in podjetju, ki nosi licenco globalne številke izdelka.


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.
Člani 115 EUR + DDV
Nečlani 172,5 EUR + DDV

Se želi seminarja udeležiti več oseb iz vašega podjetja? Kontaktirajte nas! 

*Popusti se ne seštevajo - v primeru izpolnitve pogojev za različne popuste, se upošteva najvišji. Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj dan pred izobraževanjem. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20,00 EUR + ddv.

Specialistični seminar z naslovom Spletna prodaja in zaupanje v podatke bomo predvidoma izvedli pomladi 2023.

Specialistični seminar je v prvi vrsti namenjen podjetjem, ki se ukvarjajo s spletno prodajo, ponudnikom spletne tržnice, spletne trgovine in klasičnim trgovcem. Posebej vabljeni tudi ponudniki informacijskih rešitev. K udeležbi pa vabimo tudi vse zainteresirane za področja označevanja in sledljivosti v preskrbovalni verigi in izmenjavi kakovostnih podatkov.

Zagotovite si svoje mesto

Aktualni dogodki

Globalna identifikacija izdelkov in lokacij s pomočjo Registrov GS1
Globalna identifikacija izdelkov in lokacij s pomočjo Registrov GS1

Kakšna je razlika med številko GTIN in GLN in kako ju pravilno registrirati?

Uvodni seminar: osnove sistema GS1
Uvodni seminar: osnove sistema GS1

Seminar za vse nove člane, nove kontaktne osebe in vse tiste, ki želite osvojiti značilnosti sistema GS1

Pridobite mednarodni certifikat GS1
Pridobite mednarodni certifikat GS1

Seminar je kombinacija predavanj in praktičnih primerov zasnovanih tako, da udeleženci osvojijo potrebna znanja za pridobitev Certifikata stopnje 1 - Razume standarde GS1.

Uvodni seminar: osnove sistema GS1
Uvodni seminar: osnove sistema GS1

Seminar za vse nove člane, nove kontaktne osebe in vse tiste, ki želite osvojiti značilnosti sistema GS1

Uvodni seminar: osnove sistema GS1
Seznam vseh dogodkov
Označevanje in sledljivost alkoholnih pijač
Nazaj na vrh