GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Seminar GS1 v zdravstvu in nova EU zakonodaja

K uspešno izpeljanemu dogodku ste s svojimi vprašanji in konstruktivnimi komentarji prispevali tudi Vi. Naj se vam v imenu organizatorja in celotne ekipe GS1 Slovenija iskreno zahvalimo! Hvala tudi za vaš dragoceni čas, ki ste nam ga namenili z udeležbo na seminarju.

Nam je bilo v Vaši družbi zelo prijetno, upamo, da smo tudi mi izpolnili vaša pričakovanja. Povzetek dogodka si lahko ogledate tukaj

Zaradi aktualnosti bomo tematiko FMD in UDI zagotovo še ponovili in izvedli krajše vsebinsko zaokrožene delavnice. Naše prihodnje dogodke lahko spremljate tukaj.

Uporaba kratkega poročila verifikacije (oglejte si vzorec) je v preteklih letih omogočilo izboljšanje kakovosti kodnih simbolov v domačem okolju in občutno zmanjšalo težave z neberljivimi črtnimi kodami. Zato vas vabimo k sodelovanju v skupini za oblikovanju nabora atributov nacionalnega poročila verifikacije za kontrolo 2D simbolov, ki bodo potrebni po direktivi FMD. Oglasite se na mail marija.groznik@gs1si.org in obvestili vas bomo o načrtovanih aktivnostih oz. naslednjih korakih.

Dan GS1 Slovenija: Sledljivost pomeni varnost
Seznam vseh dogodkov
Označevanje zdravil po FMD
Nazaj na vrh