GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Pridobite Certifikat - Razume standarde GS1!

Pridružite se več kot 300 certificiranim!

Vabimo vas na dvodnevni spletni seminar s certificiranjem,

 ki bo 6. in 7. aprila 2022!

Privoščite si nova znanja na področju globalnih preskrbovalnih verig in
pridobite  Certifikat stopnje 1 - Razume standarde GS1!

Na dvodnevnem spletnem seminarju boste osvojili znanje za pridobitev certifikata GS1:

  • učinkovita preskrbovalna veriga in sledljivost,
  • identifikacija enot: identifikacijski ključi GS1 in dodatni atributivni podatki,
  • avtomatski zajem podatkov - črtno kodiranje,
  • zagotavljanje dobre berljivosti kod in verifikacija,
  • učinkovita izmenjava matičnih in transakcijskih podatkov.


Spletni seminar je kombinacija predavanj in praktičnih primerov zasnovanih tako, da udeleženci osvojijo potrebna znanja za pridobitev Certifikata stopnje 1 - Razume standarde GS1!


Osnovni podatki

Pridobite certifikat - Razume standarde GS1

Pregled vseh vsebin za uspešno certificiranje vam omogoča učbenik: Upravljanje globalnih preskrbovalnih verig. Učbenik lahko naročite ob postopku prijave ali pa izpolnite spletni obrazec. Po plačanem predračunu vam bomo učbenik poslali po pošti na željeni naslov.

Dodatno smo za vas pripravili delovni zvezek, s katerim boste utrdili svoje znanje z vajami in vprašanji, dostopen pa je v spletni obliki (pdf).


Tokrat bodo z vami:

Barbara Pristavec, ki v GS1 Slovenija skrbi za organizacijo in izvedbo izobraževanj in dogodkov in hkrati deluje na področju članstva ter Registra številk GS1.

Martin Kamenšek, svetovalec v GS1 Slovenija in strokovnjak na področju črtnega kodiranja in zagotavljanja dobre berljivosti kodnih simbolov.

Marija Groznik, svetovalka in vodja področja zdravstva v GS1 Slovenija je strokovnjakinja za upravljanja in izmenjavo kakovostnih matičnih podatkov o izdelkih in pakiranjih.

Matjaž Martini, strokovnjak na področju identifikacije in uporabe rešitev GS1 v logistiki in tehnični svetovalec v GS1 Slovenija.

Roko Staničić ima bogate izkušnje na področju IT in podpore v logističnih in skladiščnih rešitvah. V GS1 Slovenija vodi različne projekte, ki obsegajo uporabo standardov GS1 v raznovsrtnih industrijskih sektorjih.


Osvojite potrebno znanje o uporabi globalnih standardov in rešitev GS1 v svetu preskrbovalnih verig in pridobite certifikat: Razume standarde GS1!

Za nove člane in nove kontaktne osebe je v roku treh mesecev kotizacija že vključena v pristopnino.

Člani GS1 Slovenija 80,00 EUR + DDV
Nečlani 120,00 EUR + DDV


Pristop k testu certificiranja 40,00 EUR + DDV

Po prijavi boste na navedeni e-poštni naslov prejeli predračun za plačilo.

  Nudimo 25% popust na kotizacijo drugega in vsakega nadaljnjega udeleženca izobraževanja iz iste organizacije.   
*Popusti se ne seštevajo - v primeru izpolnitve pogojev za različne popuste, se upošteva najvišji.

Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj dan pred izobraževanjem. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20,00 EUR + ddv.

Prijave so zaključene.


Vas zanima, kdaj bomo izvajali naslednje izobraževanje s certificiranjem? Sporočite nam vaš interes in z veseljem vam bomo odgovorili oziroma vas povabili na naslednji seminar za pridobitev certifikata GS1!

Pošljite nam sporočilo


 Za vas smo pripravili spletni seminar, namenjen spoznavanju zakonitosti globalnega sistema GS1. Na seminarju boste s pomočjo izkušenih predavateljev in strokovnjakov spoznali rešitve na področju standardov GS1, podkrepljene z obilico praktičnih primerov.

V globalnem okolju namreč štejejo dostopne, točne in razumljive informacije, pravilno oštevilčenje, označitev enot in izmenjava podatkov pa imajo pri tem ključno vlogo.

Spoznajte prednosti sistema GS1 in dobre prakse implementirajte v lastno poslovno okolje ali enostavno izpolnite zahteve svojih kupcev doma in v svetu.

Zlati sponzor dogodka

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji in regiji Jugovzhodne Evrope, v okviru Fortenova grupe pa je del največje trgovske mreže v regiji. V  skoraj 500 trgovinah slovenski kupci opravijo 5 milijonov nakupov mesečno. Mercator je tudi največji zaposlovalec v Sloveniji s skoraj 10 tisoč zaposlenimi, prek partnerskega sodelovanja z dobavitelji pa zagotavlja nacionalno, regijsko in lokalno ponudbo. Od slovenskih dobaviteljev Mercator letno odkupi za okoli pol milijarde evrov blaga.

Kupci Mercator radi obiščejo zaradi prijaznosti zaposlenih, širine ponudbe in pestre izbire domačih izdelkov. Kombinacija ponudbe priznanih blagovnih znamk in domačih izdelkov je še bolj ugodna s kartico Pika, ki jo ima v Sloveniji praktično vsako gospodinjstvo. Več boste našli na spletni strani mercator.si.


Srebrni sponzor dogodka

Image caption

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji in regiji Jugovzhodne Evrope, v okviru Fortenova grupe pa je del največje trgovske mreže v regiji. V  skoraj 500 trgovinah slovenski kupci opravijo 5 milijonov nakupov mesečno. Mercator je tudi največji zaposlovalec v Sloveniji s skoraj 10 tisoč zaposlenimi, prek partnerskega sodelovanja z dobavitelji pa zagotavlja nacionalno, regijsko in lokalno ponudbo. Od slovenskih dobaviteljev Mercator letno odkupi za okoli pol milijarde evrov blaga.

Več si oglejte na njihovi spletni strani petrol.si.


Bodite vidni in postanite sponzor dogodka!   

Izkoristite priložnost in se nam pridružite kot sponzor na dvodnevnem dogodku, namenjenemu široki slovenski javnosti s sveta globalnega poslovanja in digitalizacije procesov in hkrati bodočim strokovnim kadrom v gospodarstvu in logistiki.

Identifikacija lokacij z GS1 GLN
Seznam vseh dogodkov
Zagotavljanje kakovostnih podatkov
Nazaj na vrh