GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Dan GS1 2023

Dan GS1 2023

Četrtek, 30. novembra si rezervirajte čas za druženje na tradicionalnem Dnevu GS1 Slovenija!

Strokovnjaki GS1, s katerimi se naši člani srečujete v vsakdanji komunikaciji, bodo z izbranimi gosti razkrili izzive in praktične izkušnje na različnih področjih gospodarstva. 

Tokrat se bomo posvetili aktualni temi krožnega gospodarstva, ki se dotika raznovrstnih procesov in našega vsakdanjega življenja. Govorili bomo o aktualnih izzivih in rešitvah ter prihodnosti v maloprodaji, logistiki in drugih panogah.

Program je še v delu, vsekakor pa vas prisrčno vabimo, da si že rezervirate svoj sedež na Dnevu GS1! 
Prijave so obvezne, udeležba je brezplačna, vaše prisotnosti pa bomo nadvse veseli.

Dan GS1 bo potekal v četrtek, 30. novembra med 9.00 in 14. uro. 

Prijave so obvezne. Kotizacije ni!

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na: akademija@gs1si.org

Prijavite se


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.

spónzor tudi spónsor -ja ( ọ̑ publ. kdor v reklamne namene gmotno podpre, omogoči kako dejavnost, izvedbo česa; pokrovitelj, podpornik:  sponzorji radijske, televizijske oddaje ; sponzor prireditve (SSKJ)

Če želite tudi vaše podjetje predstaviti našim članom in širši javnosti na našem največjem letnem dogodku, nas kontaktirajte in pripravili vam bomo ponudbo!


Kontakt:
Barbara Pristavec
barbara.pristavec@gs1si.org
T: 01 58 98 336

Seznam vseh dogodkov
Prodaja na Amazonu: Spletni velikan zahteva s...
Nazaj na vrh