GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Kava z GS1: Spoznajte RFID in EPCIS 2.0, ključna gradnika interneta stvari in industrije 4.0

Kava z GS1: Spoznajte RFID in EPCIS 2.0, ključna gradnika interneta stvari in industrije 4.0

Vabimo vas na brezplačni spletni dogodek »Kava z GS1: Spoznajte RFID in EPCIS 2.0, ključna gradnika interneta stvari in industrije 4.0«, kjer bomo spregovorili o prednostih, izzivih in prihodnosti RFID in EPCIS 2.0.

Na dogodku bomo predstavili najnovejše trende in rešitve na področju RFID tehnologije, ki omogoča sledljivost in optimizacijo poslovnih procesov v različnih panogah. Prav tako bomo spoznali EPCIS 2.0, novi standard za izmenjavo podatkov o gibanju in stanju izdelkov med deležniki v verigi.

Dogodek bo moderirala GS1 Slovenija, gostje pa bodo strokovnjaki iz industrije (ponudniki rešitev, uporabniki), ki bodo delili svoje poglede in izkušnje na tem področju. Skupaj bomo poskušali napovedati trende in razvoj teh tehnologij. Z nami bodo:

RFID je tehnologija, ki omogoča brezžično identifikacijo in sledenje predmetov s pomočjo radijskih valov. EPCIS 2.0 je standard, ki določa, kako izmenjevati podatke o lokaciji, stanju in gibanju predmetov, opremljenih z RFID oznakami, med različnimi deležniki v verigi vrednosti.

Skupaj RFID in EPCIS 2.0 predstavljata ključne gradnike za internet stvari (IOT), industrijo 4.0 in NFC aplikacije.

Spletna Kava z GS1 bo potekala med 10.00 in 12.00. Vabimo vas k prijavi, kotizacije ni!

Dostop do seminarja bo omogočen preko spletne povezave orodja Zoom, ki jo boste prijavljeni prejeli tik pred dogodkom.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na: akademija@gs1si.org

Prijavite se


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.

Prodaja na Amazonu: Spletni velikan zahteva s...
Seznam vseh dogodkov
Novosti na področju označevanja mesa v 2023
Nazaj na vrh