GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Enostavno do številk GTIN in GLN
Zoom

Pričenjamo s prvim iz serije kratkih seminarjev: "Enostavno do številk GTIN in GLN!"

Oštevilčenje enot s številkami GTIN je prvi korak pri globalno enolični identifikaciji enot.

Predstavili bomo pomen GTIN in GLN številke, kakšna je dodana vrednost številk in pomembnost Registra GTIN in GLN številk.

V seriji kratkih spletnih seminarjev "Izkoristite moč standardov GS1!" odgovarjamo na najpogostejša vprašanja naših članov.
Predstavili bomo osnovna pravila, ki omogočajo načrtovanje učinkovitih rešitev skladno s priporočili GS1.

Uporaba pravil GS1 omogoča, da vsi partnerji v preskrbovalni verigi govorijo isti jezik in tako pomagajo izboljšati in racionalizirati poslovne procese.

Na seminarju "Enostavno do številk GTIN in GLN!" bomo predstavili:

  • pomen številke GTIN,
  • kaj je lokacijska številka GLN,
  • zakaj je potrebna enolična identifikacija s številkami GS1,
  • pomembnost Registra GTIN in GLN številk.


S strokovnjaki na področju upravljanja globalnih preskrbovalnih verig spoznajte prednosti sistema GS1 in dobre prakse implementirajte v lastno poslovno okolje ali enostavno izpolnite zahteve svojih kupcev doma in v svetu! 

Gregor Belcijan, GS1 Slovenija

Gregor Belcijan je strokovnjak na področju identifikacije enot s številkami GTIN in GLN. Je član ožje ekipe upravljanje z Registrom številk GS1. Opazili ga boste tudi kot predavatelja, hkrati pa deluje tudi na področju sekundarnega izobraževanja v sklopu Akademije GS1 Slovenija.

Prijave so obvezne preko spletnega obrazca, kotizacije NI!

Spletni seminar bomo izvajali v živo, preko orodja Zoom. Povezavo boste na navedeni e-naslov prejeli pred dogodkom. 

PRIJAVITE SE


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.

Bi želeli, da se posvetimo izzivom vašega podjetja in prikrojimo izobraževanje?

Za vas prikrojimo vsebine in pripravimo izobraževanje po dogovoru. Če imate raje osebni stik, vas bomo veseli v prostorih GS1 Slovenija, na Dimičevi 9 v Ljubljani ali pa vas obiščemo v vašem podjetju.

Kontaktirajte nas na akademija@gs1si.org ali si preberite več na spodnji povezavi.

Svetujemo po vaši meri

Kako označiti maloprodajne izdelke?
Seznam vseh dogodkov
Prodaja na spletnih tržnicah z uporabo standa...
Nazaj na vrh