eNovice GS1 Slovenija (maj 2019)

Ogled sporočila na spletu   
eNovice GS1 Slovenija (maj 2019)

7 poslovnih trendov, ki spreminjajo industrijo

Številka sedem se ob številki tri najpogosteje omenja kot pravljična. Morda je zato globalna organizacija GS1 opredelila 7 trenutnih in prihajajočih poslovnih trendov, med njimi sta »varnost podatkov in zasebnost« ter »sledljivost« na prvih dveh mestih. Več o tem preberite v svežih majskih novicah, seveda pa ne pozabite, da smo v GS1 Slovenija kot mojstri za sledljivost v preskrbovalnih verigah vedno na voljo za vsa vprašanja.

Naslednji torek, 14. maja, ne zamudite Seminarja odličnosti GS1 – sprejemamo še zadnje prijave, prosimo pa vas tudi za kakšno minutko za izpolnitev ankete o logistični nalepki GS1. Za trud boste nagrajeni!Ana Vučina Vršnak, sodelavka za komuniciranje v GS1 Slovenija

Statut
Prvih nekaj sto podjetij že vneslo podatke o GTIN in GLN
image 2 Na začetku leta smo zagnali projekt zbiranja podatkov o prodajnih enotah (GTIN in GLN), kar je s spremembo statuta GS1 Slovenija postala nova obveznost članov GS1 Slovenija. Bodite med prvimi tudi vi!
Več ...
Anketa
Izpolnite anketo o kodi SSCC – prvih 100 sodelujočih dobi darilo!
image 2 Ali upravljate z logističnimi enotami (paletami in zaboji)? Veliko članov GS1 Slovenija to počne vsak dan, zatorej vas prosimo, da sodelujete v kratki raziskavi o razširjenosti uporabe standarda SSCC in e-sporočila DESADV.
Več ...
Trendi
7 poslovnih trendov, ki spreminjajo industrijo
image 3 »Varnost podatkov in zasebnost« ter »sledljivost« sta trenda, ki ju globalna organizacija GS1 postavlja na prvi dve mesti med trenutnimi in prihajajočimi poslovnimi trendi.
Več ...
Izobraževanje
Seminar odličnosti GS1: O zakonitostih globalnega sistema GS1
image 6 Kar potrebujete, je skupni jezik. Naši standardi v preskrbovalnih verigah ga zagotavljajo. In da ga boste obvladali v popolnosti, se 14. maja 2019 udeležite Seminarja odličnosti GS1 in pridobite Certifikat!
Več ...
Logistika
Svetovali smo na Logističnem kongresu 2019 v Portorožu
image 6 Svetovalka v GS1 Slovenija Karmen Balantič je na Logističnem kongresu, ki je aprila letos potekal v Portorožu, svetovala o standardih GS1. Stojnico je obiskalo precej obiskovalcev kongresa, osrednja tema je bila sledljivost v preskrbovalni verigi.
Več ...
Več informacij