GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Zagotavljanje kakovostnih podatkov
Zoom

Zadnji seminar v seriji bo posvečen učinkovitem upravljanje matičnih podatkov, kar je nujno za vrsto poslovnih procesov. Predstavili bomo tudi pristope k izboljševanju kakovosti podatkov!

V seriji kratkih spletnih seminarjev "Izkoristite moč standardov GS1!" odgovarjamo na najpogostejša vprašanja naših članov.
Predstavili bomo osnovna pravila, ki omogočajo načrtovanje učinkovitih rešitev skladno s priporočili GS1.

Uporaba pravil GS1 omogoča, da vsi partnerji v preskrbovalni verigi govorijo isti jezik in tako pomagajo izboljšati in racionalizirati poslovne procese.

Na seminarju "Zagotavljanje kakovostnih podatkov" bomo predstavili:

  • pogled na učinkovito upravljanje podatkov,
  • matične in transakcijske podatke,
  • možne rešitve za globalno poslovanje,
  • pristope k izboljševanju kakovosti podatkov.


S strokovnjaki na področju upravljanja globalnih preskrbovalnih verig spoznajte prednosti sistema GS1 in dobre prakse implementirajte v lastno poslovno okolje ali enostavno izpolnite zahteve svojih kupcev doma in v svetu! 

Martin Kamenšek, GS1 Slovenija

Martin Kamenšek je tehnični svetovalec v GS1 Slovenija. Njegovo delo zajema predvsem tehnično podporo in svetovanje članom, verifikacijo kodnih simbolov, razvoj internih programskih rešitev in interno tehnično podporo. Vsekakor pa je vešč predavatelj in večkrat ste ga lahko že videli na naših raznovrstnih spletnih seminarjih.

Prijave so obvezne preko spletnega obrazca, kotizacije NI!

Spletni seminar bomo izvajali v živo, preko orodja Zoom. Povezavo boste na navedeni e-naslov prejeli pred dogodkom. 

PRIJAVITE SE


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.

Bi želeli, da se posvetimo izzivom vašega podjetja in prikrojimo izobraževanje?

Za vas prikrojimo vsebine in pripravimo izobraževanje po dogovoru. Če imate raje osebni stik, vas bomo veseli v prostorih GS1 Slovenija, na Dimičevi 9 v Ljubljani ali pa vas obiščemo v vašem podjetju.

Kontaktirajte nas na akademija@gs1si.org ali si preberite več na spodnji povezavi.

Svetujemo po vaši meri

Pridobite Certifikat - Razume standarde GS1!
Seznam vseh dogodkov
Izdelava paletne nalepke z GS1 Print
Nazaj na vrh