GS1 - Globalni jezik poslovanja
The Global Language of Business
Izdelava paletne nalepke z GS1 Print
Zoom

Predstavili bomo orodje s katerim lahko enostavno označite paleto v skladu s priporočili GS1. Prikazali bomo kako pravilno izdelati paletno nalepko.

V seriji kratkih spletnih seminarjev "Izkoristite moč standardov GS1!" odgovarjamo na najpogostejša vprašanja naših članov.
Predstavili bomo osnovna pravila, ki omogočajo načrtovanje učinkovitih rešitev skladno s priporočili GS1.

Uporaba pravil GS1 omogoča, da vsi partnerji v preskrbovalni verigi govorijo isti jezik in tako pomagajo izboljšati in racionalizirati poslovne procese.

Na seminarju "Izdelava paletne nalepke z GS1 Print" boste slišali:

  • kako enostavno označiti paleto,
  • priporočila za označevanje in namestitev,
  • postopek priprave nalepke v GS1 Print.


S strokovnjaki na področju upravljanja globalnih preskrbovalnih verig spoznajte prednosti sistema GS1 in dobre prakse implementirajte v lastno poslovno okolje ali enostavno izpolnite zahteve svojih kupcev doma in v svetu! 

Urban Konda, GS1 Slovenija

Urban Konda v GS1 Slovenija nudi tehnično podporo in svetuje članom na področju izmenjave kakovostnih podatkov, uporabi globalnega kataloga GDSN ter o pripravi in verifikaciji kodnih simbolov. Sodeluje v delovni skupini GS1 za upravljanje standarda Global Master Data - GMD ter je aktiven pri pripravi globalnega podatkovnega modela (GDM) za slovensko tržišče.

Prijave so obvezne preko spletnega obrazca, kotizacije NI!

Spletni seminar bomo izvajali v živo, preko orodja Zoom. Povezavo boste na navedeni e-naslov prejeli pred dogodkom. 

PRIJAVITE SE


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.

Bi želeli, da se posvetimo izzivom vašega podjetja in prikrojimo izobraževanje?

Za vas prikrojimo vsebine in pripravimo izobraževanje po dogovoru. Če imate raje osebni stik, vas bomo veseli v prostorih GS1 Slovenija, na Dimičevi 9 v Ljubljani ali pa vas obiščemo v vašem podjetju.

Kontaktirajte nas na akademija@gs1si.org ali si preberite več na spodnji povezavi.

Svetujemo po vaši meri

Zagotavljanje kakovostnih podatkov
Seznam vseh dogodkov
Uvodni seminar: osnove sistema GS1
Nazaj na vrh