19.10.2016

Gremo digitalno na Dnevu GS1 Slovenija

Rezervirajte si torek, 29. novembra, za že tradicionalen dogodek Dan GS1 Slovenija! Govorili bomo o digitalizaciji poslovnih procesov ter t. i. večkanalnemu poslovanju (omni-channel business) – v prehrambeni industriji, logistiki, zdravstvu, na medmrežju …. Dejstvo namreč je, da ne nakupujemo več samo v klasičnih trgovinah, ampak preko več različnih kanalov (splet, aplikacije …) in zanima nas, kako digitalizacija v splošnem vpliva na potrošnika in kako z GS1 standardi olajšamo delovanje preskrbovalnih verig. Večkanalno poslovanje je del digitalizacije.

Britanski strokovnjak David J Smith, ki je v organizaciji GS1 odgovoren za večkanalno trgovino, bo govoril o tem, kako lahko z globalnimi standardi in rešitvami GS1 tlakujemo pot zelo uspešni maloprodaji preko vseh možnih kanalov. Smith ima veliko izkušenj na področju marketinga in e-trgovanja in razume načine za pospeševanje učinkovite spletne trgovine.

Pričakujemo tudi nastop slovenskega digitalnega stratega, strokovnjaka za komuniciranje ter civilnodružbenega aktivista Vuka Cosića, saj smo vpeti v digitalni svet poslovanja, kjer potreba po enolični globalni identifikaciji in sledenju izdelkov ni bila še nikoli tako pomembna.

 

Kje in kdaj?

  • 29. novembra 2016 od 9. do 14. ure
  • Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Dimičeva 13, Ljubljana, 1. nadstropje, Dvorana A

Prijave zbiramo tukaj!

Za vse dodatne informacije nas pokličite ali pišite.

T: +386 1 5898 331 (Lili Bahorič)
E: lili.bahoric@gs1si.org