Zaposleni v Špici International pridobili:
Certifikat Osnove standardov GS1

Podjetje Špica International, slovenski ponudnik opreme, sistemov in rešitev za logistiko in avtomatsko identifikacijo, se je odločilo za svoje zaposlene organizirati izobraževanje z vsebinami, ki so osnova za pridobitev certifikata GS1. Seminarja po meri, ki ga je pripravila organizacija GS1 Slovenija, so se udeležili zaposleni strokovnjaki iz Špice z dolgoletnimi izkušnjami in večina jih je tudi pridobila Certifikat Osnove standardov GS1.

Tehnični svetovalec GS1 Slovenija Matjaž Martini je skupini zaposlenih predstavil področja identifikacije in označevanja enot (izdelki, škatle, palete), izdelave kakovostne črtne kode in kontrolnih postopkov, govoril pa je tudi o upravljanju podatkov za namen sledljivosti.

Andrej Planina, direktor divizije v Špici, je dejal, da je pri projektih optimizacije preskrbovalne verige nujno dobro poznati standarde GS1.

S seminarjem GS1 so Špicini strokovnjaki dobili neprecenljiva znanja o tem, kako dobro povezati akterje v preskrbovalni verigi ter kako povezati fizični in digitalni svet.” — Andrej Planina, Špica International

Zakaj Certifikat?

Certifikat pomeni za posameznika priznanje in dokaz poznavanja standardov GS1 in s tem konkurenčno prednost na trgu dela, za delodajalca pa predstavlja večjo verjetnost, da bodo standardi GS1 v podjetju pravilno vključeni v poslovni proces. Certifikat pridobijo tisti udeleženci seminarjev GS1 Slovenija, ki uspešno opravijo pisni preizkus znanja.

Zakaj izobraževanje v podjetju?

GS1 Slovenija se s storitvijo po meri povsem prilagodi posebnostim in potrebam vsakega posameznega podjetja ali ustanove. Razprava je povsem ciljno usmerjena in pisana na kožo naročniku. Rešitve sistema GS1 in s tem tudi znanje in izkušnje organizacije GS1 so narejene na osnovi dobrih praks in so neodvisne od posameznih programskih rešitev.

 

Z gotovostjo trdimo: če vsi uporabljamo iste standarde, je lažje delati


Rešitve sistema GS1 in s tem tudi naše znanje in izkušnje, so narejene na osnovi dobrih praks in so neodvisne od posameznih programskih rešitev.

Ekipa naših strokovnjakov vam lahko z individualnim svetovanjem in šolanjem pomaga pri snovanju idej, analizi stanja, treningu, izobraževanju vse do uresničitve idej.

Pišete nam lahko na podpora@gs1si.org ali nas pokličite na +386 1 5898 320, da se pogovorimo o vaših potrebah!