Četrtek, 19. september 2019, 9:00-15:00
Kristalna palača BTC, Ljubljana

 

Za uspešno gospodarstvo so med drugim ključne učinkovite logistične preskrbovalne verige. Sodelovanje med deležniki mora potekati gladko in brezšivno, do česar pa ni enostavno priti.

Na tokratnem Nacionalnem logističnem forumu - NLF 2019, se bomo posvetili sodelovanju in izmenjevanju informacij med industrijo, logisti in kupci ter uporabi informacij, ki so na voljo v podatkovnih platformah. Poseben poudarek bo na celovitem upravljanju s pošiljkami in na popolni vidnosti celotne poti izdelka od naročila, preko proizvodnje, skladiščenja in transporta, do končnega prejema pri kupcu. Drugi poudarek letošnjega foruma bo na neločljivi povezavi med fizičnim svetom in njegovim digitalnim dvojčkom. Vse v koristi slovenske industrije in logistike.

Na dogodku bomo zelo konkretni s primeri iz prakse, veliko bo priložnosti za individualne pogovore s predavatelji, predstavniki organizatorjev in sponzorjev in ne nazadnje izmenjave izkušenj z ostalimi udeleženci foruma.

 

Program, prijava in ostale informacije o NLF 2019, so vam na voljo na spletni strani dogodka.

www.nlf.si

Člani GS1 Slovenija lahko uporabite promo kodo GS130, kar vam prinaša 30% popust na kotizacije. Ne spreglejte zgodnje prijave do 28.8.2019!

Skupaj znamo in zmoremo več. 

To je hkrati želja in poslanstvo Nacionalnega logističnega foruma. Želimo zbližati in povezati vse, ki delujejo v slovenskih logističnih in dobavnih verigah, ter tako poskrbeti za boljšo prepoznavnost panoge – tako v Sloveniji kot tudi izven njenih meja.

Organizatorji