Podelili že čez 200 certifikatov GS1; vabljeni k certificiranju preko spleta!

 

Podelili že čez 200 certifikatov GS1; vabljeni k certificiranju preko spleta!

GS1 Slovenija se prilagaja trendom v izobraževanju in certificiranja za pridobitev certifikata GS1 organizira preko spleta. Do danes se lahko več kot 200 udeležencev seminarjev oziroma izobraževanj pohvali s certifikatom.

Junija smo organizirali dvodnevni spletni seminar, v okviru katerega so udeleženci iz številnih podjetij in organizacij spoznavali prednosti standardov GS1. Po seminarju so imeli udeleženci na voljo tri termine za opravljanje testa in tako je v sklopu junijskega dogodka do danes pridobilo Certifikat stopnje 1 – Razume standarde GS1 26 udeležencev, skupno pa smo podelili že čez 200 certifikatov GS1!

Izkoristite prednosti sistema GS1 in izboljšajte poslovne procese

Udeleženci spletnega seminarja so 16. in 17. junija 2020 s pomočjo izkušenih predavateljev spoznavali rešitve na področju standardov GS1. Izobraževanje je obsegalo teoretično razlago, podkrepljeno s praktičnimi primeri, in je temeljilo na osvajanju znanja za pridobitev Certifikata stopnje 1 – Razume standarde GS1. V globalnem okolju namreč štejejo točni in ažurni podatki, pri čemer so udeleženci prejeli osnovne in poglobljene informacije o enoličnem označevanju (identifikacija) prodajnih enot, o pomembnosti zajema in izmenjave kakovostnih matičnih ter transakcijskih podatkov.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Mnenja udeležencev:

  • »Jasno podajanje informacij na zanimiv način. Uporabljeni so bili uporabni primeri iz resničnega poslovanja.« Udeleženec 1
  • »Odlični predavatelji, jasna razlaga in dobro izbrani primeri.« Udeleženka 2

 

Napovedujemo!

Tudi v prihodnje bomo izobraževanje za pridobitev Certifikata GS1 ponovno organizirali na podoben način. Če imate vprašanja, nas kontaktirajte in z veseljem vam odgovorimo! Pišite nam!