Naše sledilce na družbenih omrežjih z veseljem tudi nagradimo!
 

Poleg obveščanja o vseh novostih na strokovnih področjih, našim sledilcem na družbenih omrežjih radi razkrijemo še kaj več o naših raznovrstnih aktivnostih in občasno pripravimo igrivo popestritev. Nam že sledite?​
Naše sledilce z veseljem tudi nagradimo!

Pojavnost GS1 Slovenija smo v zadnjem času okrepili tudi na družbenih omrežjih. V času pandemije novega koronavirusa smo povezovali več kot 3600 naših članov. Pred letošnjim marcem smo se resda veliko srečevali na štiri oči, kasneje pa smo se, tako kot večina ostalih, osredotočili predvsem na ohranjanje stika z uporabo različnih digitalnih platform.

O naših dejavnostih, aktualnem dogajanju doma in v mednarodnem prostoru, uporabnih napotkih in utrinkih naših aktivnosti vas obveščamo preko omrežja LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, na YouTube kanalu, prav tako pa na spletni strani GS1 Slovenija redno objavljamo pomembne in relevantne novice za naše člane in vse, ki jih naše vsebine zanimajo.

Naše sledilce na družbenih omrežjih z veseljem tudi nagradimo. Poleti smo uspešno izpeljali nagradno igro na omrežju Facebook in v začetku septembra razveselili 9 nagrajencev z uporabnimi nagradami. Ker je bil odziv dober, bomo poskrbeli, da med strokovnimi napotki in novostmi na področju standardov, še najdejo prostor tudi bolj igrive objave. Vsekakor pa vas vabimo, da pod katerokoli pustite tudi svojo sled. Pa naj bo to z všečkom, komentarjem ali kakšnim drugim dregljajem.

V delovnem času smo še vedno dosegljivi na telefonskih številkah, ki jih najdete na naši spletni strani GS1 Slovenija, ostajamo pa povezani tudi s pripravo raznovrstnih spletnih seminarjev in delavnic.

Twitter   LinkedIN   YouTube   Facebook   Instagram