4.7.2017

Družba Tosama izkoristila ugodnost v tednu brezplačnih verifikacij

S standardi GS1 postorite vse ob pravem času! Za pogovor s svetovalci GS1 Slovenija ali za obisk pri nas je vedno pravi čas. Svojim članom je tehnična ekipa GS1 Slovenija vedno na voljo. Ker pa letos praznujemo 25 let delovanja, smo na začetku junija vrata svojih prostorov na Dimičevi 9 v Ljubljani na široko odprli in pripravili teden brezplačnih verifikacij črtnih kod. V omenjenem tednu smo organizirali tudi dan brezplačnega svetovanja o standardih GS1 na vseh področjih poslovanja.

Kot prvo podjetje, ki je izkoristilo ugodnosti, je bilo znano podjetje Tosama, ki razvija, izdeluje in prodaja higienske in medicinske izdelke. Ne glede na to, ali je podjetje malo, srednje ali veliko, in tudi ne glede na to, na katerem področju deluje, bo zanj poznavanje standardov GS1 zelo uporabno. Pri nas dobite koristne nasvete na naslednjih področjih:

  • pravilno označevanje maloprodajnih enot
  • pravilno označevanje logističnih enot
  • pravilno dodeljevanje številke GTIN – oštevilčenje izdelkov
  • upravljanje in izmenjava kakovostnih matičnih podatkov
  • učinkovita predstavitev izdelkov na spletu
  • sledljivost v učinkoviti preskrbovalni verigi

Da bi povečali učinkovitost preskrbovalne verige, izmenjavo blaga in informacij, neodvisna in nepridobitna organizacija GS1 Slovenija svojim članom že četrt stoletja ponuja in spodbuja uporabo standardov GS1 za identifikacijo, zajem in izmenjavo podatkov. Po predhodnem dogovoru nas lahko za svetovanje obiščete tudi v poletnem času.


T: +386 1 5898 331 (od ponedeljka do petka med 8:30 in 16:00)
E: lili.bahoric@gs1si.org
W: www.gs1si.org