S standardi GS1 do certifikata

Pridružite se več kot 300 certificiranim!

Izboljšajte poslovne procese in si hkrati zagotovite konkurenčno prednost na trgu dela. Pridobite certifikat s podpisom globalne organizacije GS1!


 

Vas zanima, kdaj bomo izvajali naslednje izobraževanje s certificiranjem? Sporočite nam vaš interes in z veseljem vam bomo odgovorili oziroma vas povabili na naslednji seminar za pridobitev certifikata GS1!

Pošljite nam sporočilo

V globalnem okolju namreč štejejo dostopne, točne in razumljive informacije, pravilno oštevilčenje, označitev enot in izmenjava podatkov pa imajo pri tem ključno vlogo.

Spoznajte prednosti sistema GS1 in dobre prakse implementirajte v lastno poslovno okolje ali enostavno izpolnite zahteve svojih kupcev doma in v svetu.

Spoznajte prednosti sistema GS1!

Na seminarju boste osvojili znanje za pridobitev certifikata GS1:

  • učinkovita preskrbovalna veriga in sledljivost,

  • identifikacija enot: identifikacijski ključi GS1 in dodatni atributivni podatki,

  • avtomatski zajem podatkov - črtno kodiranje,

  • zagotavljanje dobre berljivosti kod in verifikacija,

  • učinkovita izmenjava matičnih in transakcijskih podatkov.


Seminar je kombinacija predavanj in praktičnih primerov zasnovanih tako, da udeleženci osvojijo potrebna znanja za pridobitev Certifikata stopnje 1 - Razume standarde GS1!

Na poti pridobivanja znanja za Certifikat GS1 vas bodo spremljali strokovnjaki na področju upravljanja globalnih preskrbovalnih verig in njihove digitalizacije ob podpori globalnih standardov.

Pridobite certifikat: Razume standarde GS1!

Pregled vseh vsebin za uspešno certificiranje vam omogoča učbenik: Upravljanje globalnih preskrbovalnih verig. Učbenik lahko naročite tako, da izpolnite spletni obrazec. Po plačanem predračunu vam bomo učbenik poslali po pošti na željeni naslov.

Dodatno smo za vas pripravili delovni zvezek, s katerim boste utrdili svoje znanje z vajami in vprašanji, dostopen pa je na naši spletni strani (pdf).

 

      

Učbenik - kazalo

Upravljanje globalnih preskrbovalnih verig

Delovni zvezek

      


 

"Hvala tudi vaši celotni ekipi, ker ste nam, študentom, približali standarde GS1 in nam omogočili opravljanje testa za certificiranje. S ponosom lahko povem, da z znanjem, ki sem ga pridobila, že uspešno sodelujem pri enem izmed manjših projektov v podjetju, kjer sem zaposlena." Janja, udeleženka certificiranja 2020


 

Privoščite si nova znanja na področju globalnih preskrbovalnih verig in
pridobite 
Certifikat stopnje 1 - Razume standarde GS1!


Postanite sponzor dogodka!    Bodite vidni in postanite sponzor dogodka!  Pišite nam za ponudbo!

Izkoristite priložnost in se nam pridružite kot sponzor na naslednjem dogodku, namenjenemu široki slovenski javnosti s sveta globalnega poslovanja in digitalizacije procesov in hkrati bodočim strokovnim kadrom v gospodarstvu in logistiki.