Poskrbite, da bodo vaši izdelki edinstveno identificirani, zagotovite dobro berljivost črtne kode in kakovostne matične podatke vaših prodajnih enot!

 
Osnovni podatki

Seminar za vse nove člane, nove kontaktne osebe in vse tiste, ki želite osvojiti značilnosti sistema GS1

Spletni ali fizični seminar

Za nove člane in nove kontaktne osebe je v roku treh mesecev kotizacija že vključena v pristopnino.

Kotizacija za ostale člane: 61,00 EUR (50,00 EUR + DDV)

Kotizacija za nečlane: 79,30 EUR (65,00 EUR + DDV)

izobrazevanje@gs1si.org

strokovnjaki GS1 Slovenija

S članstvom v GS1 Slovenija ste kot uporabnik sistema GS1 odgovorni za pravilno uporabo standardov GS1. Na uvodnem izobraževanju boste z našimi predavatelji spoznali osnove rešitev, ki se nanašajo na identifikacijo proizvodov, storitev in lokacij ter z njimi povezano označevanje - tudi z najpogosteje uporabljeno črtno kodo, saj bo poudarek na označitvi maloprodajnih enot. Od kakovostni identifikaciji in označevanju pa sledi pomembnost učinkovite izmenjave podatkov. Na seminarju bomo veseli tudi vaših vprašanj, s katerimi se srečujete ob uporabi standardov GS1 v vašem podjetju.

 

Prijavite se na izbran termin!

Spletni seminar bomo izvajali v živo, preko orodja ClickMeeting. Povezavo boste na navedeni e-naslov prejeli ob prijavi ter kasneje tik pred dogodkom v e-opomniku.

Spletni seminar, 60min

Uvodni spletni seminar - sreda, 19. oktober 2022

ob 10.00 (60 min)

Prijavite se

Spletni seminar, 60min

Uvodni spletni seminar - sreda, 16. november 2022 

ob 10.00 (60 min)

Prijavite se

Spletni seminar, 60min

Uvodni spletni seminar - sreda, 14. december 2022 

ob 10.00 (60 min)

Prijavite se

 

Bi se raje udeležili seminarja v naših prostorih?

Kot novost po nekaj letih spet ponujamo fizično obliko uvodnega izobraževanja. Če imate raje osebni stik, vas bomo veseli v prostorih GS1 Slovenija, na Dimičevi 9 v Ljubljani

Prijavite se na fizični seminar, ki bo na voljo vsake 3 mesece in izveden ob zadostnem številu prijav. Seminar bomo v tej obliki izvajali v skladu z aktualnimi zdravstvenimi priporočili.

Seminar v fizični obliki, 90 min

Uvodni seminar - sreda, 21. december 2022 ob 10.00 (90 min)

* Naslednji predviden termin za fizično izvedbo je sreda, 22. marca 2023.

Prijava na fizični seminar

Vsebina


  • kaj so standardi GS1 in kaj omogočajo
  • kako pravilno določiti globalno trgovinsko številko izdelka (GTIN)
  • obveznost članstva: vpis uporabljenih številk GS1 v Register
  • označevanje izdelkov s simbologijo EAN-13 in EAN-8
  • pravila za namestitev simbola črtne kode
  • velikosti in barve simbola črtne kode
  • posebnosti označevanja izdelkov s spremenljivo vsebino
  • zagotavljanje kakovostnih matičnih podatkov o izdelkih

 

S strokovnjaki na področju upravljanja globalnih preskrbovalnih verig spoznajte prednosti sistema GS1 in dobre prakse implementirajte v lastno poslovno okolje ali enostavno izpolnite zahteve svojih kupcev doma in v svetu! 

Tako v spletni kot v fizični obliki bomo z vami ekipa GS1 Slovenija!

Uvodni seminar - za dober začetek!

Zlata sponzorja uvodnih seminarjev


Panteon Group® je eden izmed vodilnih ponudnikov elektronskega poslovanja B2B v regiji, ki s svojim lastnim omrežjem Panteon.net®, celovitimi rešitvami in storitvami podpira poslovne procese na področju trgovine, logistike, proizvodnje, državne uprave in bančništva. Storitve in rešitve so namenjene različno velikim uporabnikom, od multinacionalk, do enoosebnih družb, ki poslujejo v lokalnem ali mednarodnem okolju. Panteon Group® je član skupine Editel, aktivno sodeluje z nacionalnimi predstavništvi GS1 in posluje v skladu z ISO 27001.

 

Priporočamo, da si več o njihovih zanimivih rešitvam preberete na njihovi spletni strani www.panteongroup.si.

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji in regiji Jugovzhodne Evrope, v okviru Fortenova grupe pa je del največje trgovske mreže v regiji. V skoraj 500 trgovinah slovenski kupci opravijo 5 milijonov nakupov mesečno. Mercator je tudi največji zaposlovalec v Sloveniji s skoraj 10 tisoč zaposlenimi, prek partnerskega sodelovanja z dobavitelji pa zagotavlja nacionalno, regijsko in lokalno ponudbo. Od slovenskih dobaviteljev Mercator letno odkupi za okoli pol milijarde evrov blaga.

 

Kupci Mercator radi obiščejo zaradi prijaznosti zaposlenih, širine ponudbe in pestre izbire domačih izdelkov. Kombinacija ponudbe priznanih blagovnih znamk in domačih izdelkov je še bolj ugodna s kartico Pika, ki jo ima v Sloveniji praktično vsako gospodinjstvo. Več boste našli na spletni strani www.mercator.si

 

 

Bronasti sponzor uvodnih seminarjev


BTC d.d. Logistični center

 

 


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.