Spletna prodaja in zaupanje v podatke izdelkov

Organizacija GS1 Slovenija načrtuje implementacijo API za dostop do podatkov Globalnega registra številk GTIN in pripadajočih izdelkih ter lastnikih licenc. Trenutno v njem najdemo že preko 200 milijonov izdelkov in številka vztrajno raste.

Rešitev "Verified by" pa omogoča preverbo in pridobitev zaupanja vrednih podatkov iz Globalnega registra, ki vam bo olajšala čiščenje kataloga izdelkov.

Rešitev Verified by GS1

Potrošniki morajo biti prepričani, da bodo kupili prav tak izdelek, kot ga bodo prejeli. Na digitalni polici se izdelka ne morejo otipati in preveriti, zato se pri odločanju o nakupu zanašajo na to, da so podatki o izdelku točni.  Pravi podatki o izdelku pomenijo manj vračil, ko prejeti izdelek ne izpolnjuje pričakovanj kupca. 

Bistvo je v edinstveni identifikaciji izdelka, ki temelji na globalni trgovinski številki - GTIN. Številka GS1 GTIN povezuje fizični in digitalni svet. To je tudi eden od glavnih razlogov, zakaj velike spletne tržnice - kot so Amazon, Google, bol.com... zaupajo standardom GS1. Uporaba in prikaz kakovostnih podatkov na področju eCommerce je tako ključna v celotni verigi.

Na specialističnem seminarju bomo predstavili izzive digitalnih izdelkov in se osredotočili na rešitev Verified by GS1, ki pomaga spletnim trgovinam in tržnicam do kakovostnih podatkov o izdelkih in podjetju, ki nosi licenco globalne številke izdelka.

Spletna prodaja in zaupanje v podatke izdelkov

Vabimo vas na specialistični seminar z naslovom
Spletna prodaja in zaupanje v podatke, ki bo

v četrtek, 8. decembra 2022 ob 10. uri.

Prijavite se ⇒

early bird:  popust na zgodnje prijave!

Prijavite se do vključno 2. decembra 2022 in izkoristite 20% popust na zgodnje prijave!

 

Spletna prodaja in zaupanje v podatke 

Specialistični spletni seminar

Kotizacija:

Člani: 115,00 € + DDV
Nečlani: 172,50 € + DDV

 

Se želi seminarja udeležiti več oseb iz vašega podjetja?  Kontaktirajte nas!

*Popusti se ne seštevajo - v primeru izpolnitve pogojev za različne popuste, se upošteva najvišji.

Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj dan pred izobraževanjem. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20,00 EUR + ddv.

Četrtek, 8. december 2022, 10:00 (90 min)

izobrazevanje@gs1si.org

  • Roko Staničić, strokovnjak uporabo standardov GS1 na spletnih tržnicah in svetovalec za IT v GS1 Slovenija

 

Povezavo do seminarja boste prejeli na e-naslov, ki ga navedete ob prijavi. Na e-naslov vam bomo poslali tudi račun po izvedbi dogodka.

 


Specialistični seminar je v prvi vrsti namenjen podjetjem, ki se ukvarjajo s spletno prodajo, ponudnikom spletne tržnice, spletne trgovine in klasičnim trgovcem. Posebej vabljeni tudi ponudniki informacijskih rešitev. K udeležbi pa vabimo tudi vse zainteresirane za področja označevanja in sledljivosti v preskrbovalni verigi in izmenjavi kakovostnih podatkov.

 

Verified by GS1 - zaupanje v podatke v spletni prodaji #eCommerce

Zlati sponzor dogodka


Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji in regiji Jugovzhodne Evrope, v okviru Fortenova grupe pa je del največje trgovske mreže v regiji. V  skoraj 500 trgovinah slovenski kupci opravijo 5 milijonov nakupov mesečno. Mercator je tudi največji zaposlovalec v Sloveniji s skoraj 10 tisoč zaposlenimi, prek partnerskega sodelovanja z dobavitelji pa zagotavlja nacionalno, regijsko in lokalno ponudbo. Od slovenskih dobaviteljev Mercator letno odkupi za okoli pol milijarde evrov blaga.

Kupci Mercator radi obiščejo zaradi prijaznosti zaposlenih, širine ponudbe in pestre izbire domačih izdelkov. Kombinacija ponudbe priznanih blagovnih znamk in domačih izdelkov je še bolj ugodna s kartico Pika, ki jo ima v Sloveniji praktično vsako gospodinjstvo. Več boste našli na spletni strani mercator.si.


   Bodite vidni in tudi vi postanite sponzor dogodka!  Pišite nam za ponudbo!

Izkoristite priložnost in se nam pridružite kot sponzor na specialističnem seminarju.

 

 


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.