S standardi GS1 do certifikata

Naslednji razpisan termin certificiranja je torek, 8. september 2020.

Pridobite Certifikat stopnje 1 - Razume standarde GS1 tudi vi
in izkoristite prednosti sistema GS1!

Za vas smo 16. in 17. junija 2020 pripravili dvodnevni spletni seminar, namenjen spoznavanju zakonitosti globalnega sistema GS1. Na seminarju so udeleženci s pomočjo izkušenih predavateljev in strokovnjakov spoznali rešitve na področju standardov GS1, podkrepljene z obilico praktičnih primerov.

V globalnem okolju namreč štejejo dostopne, točne in razumljive informacije, pravilno oštevilčenje, označitev enot in izmenjava podatkov pa imajo pri tem ključno vlogo.

Spoznajte prednosti sistema GS1 in dobre prakse implementirajte v lastno poslovno okolje ali enostavno izpolnite zahteve svojih kupcev doma in v svetu! Pišite nam, odgovorili bomo na vaša vprašanja in vas obvestili o možnih terminih izobraževanja in certificiranja!

Vas zanima pridobitev certifikata GS1? Pišite nam! 

  

V sklopu certificiranja izobraževanje obsega naslednje tematike:

  • učinkovita preskrbovalna veriga in sledljivost,

  • identifikacija enot: identifikacijski ključi GS1 in dodatni atributivni podatki,

  • avtomatski zajem podatkov - črtno kodiranje,

  • zagotavljanje dobre berljivosti kod in verifikacija,

  • učinkovita izmenjava matičnih in transakcijskih podatkov.

                                           
Izobraževanje je kombinacija predavanj in praktičnih primerov zasnovanih tako, da udeleženci osvojijo potrebna znanja za pridobitev Certifikata GS1 stopnje 1 - Razume standarde GS1!


Pregled vseh vsebin za uspešno certificiranje vam omogoča učbenik: Upravljanje globalnih preskrbovalnih verig.
Za naročilo učbenika nam pišite na izobrazevanje@gs1si.orgPo plačanem predračunu vam bomo učbenik poslali po pošti na željeni naslov.

Dodatno smo za vas pripravili delovni zvezek, s katerim boste utrdili svoje znanje z vajami in vprašanji, dostopen pa je na naši spletni strani (pdf).

 

 

Strokovnjaki na področju upravljanja globalnih preskrbovalnih verig in njihove digitalizacije ob podpori globalnih standardov, ki so na poti pridobivanja znanja za Certifikat GS1 spremljali zadnje udeležence izobraževanja, so:

Martin Kamenšek, svetovalec v GS1 Slovenija in strokovnjak na področju črtnega kodiranja in zagotavljanja dobre berljivosti kodnih simbolov,

dr. Mateja Podlogar, svetovalka in vodja projektov GDSN in izobraževanja v GS1 Slovenija in strokovnjakinja za upravljanja in izmenjavo kakovostnih matičnih podatkov o izdelkih in pakiranjih in

Matjaž Martini, strokovnjak na področju identifikacije in uporabe rešitev GS1 v logistiki in tehnični svetovalec v GS1 Slovenija.