Za nami je prvih 25 let!

Če vsi uporabljamo iste standarde, je lažje delati!

Da bi povečali učinkovitost preskrbovalne verige, izmenjavo blaga in informacij, neodvisna in nepridobitna organizacija GS1 Slovenija svojim članom že četrt stoletja ponuja in spodbuja uporabo standardov GS1 za identifikacijo, zajem in izmenjavo podatkov.

Cenjeni člani! Naši standardi v preskrbovalnih verigah zagotavljajo, da vsi govorimo skupni jezik. Za vas smo zmeraj na voljo, vrata organizacije pa odpiramo na stežaj sredi junija, ko bomo počastili prvih 25 let uspešnega delovanja v Sloveniji. Pripravili smo ugodnosti za člane, ki jih velja izkoristiti. Hvala vsem partnerjem, ki skupaj z nami sodelujete pri razvoju naše organizacije." — Zdenka Konda, direktorica GS1 Slovenija
 

 

Rešitve sistema GS1 in s tem tudi naše znanje in izkušnje, so narejene na osnovi dobrih praks in so neodvisne od posameznih programskih rešitev. Nudimo svetovanje na naslednjih področjih:

  • Pravilno označevanje maloprodajnih enot
  • Pravilno označevanje logističnih enot
  • Pravilno dodeljevanje številke GTIN – oštevilčenje izdelkov
  • Pomembnost upravljanja in izmenjave kakovostnih matičnih podatkov
  • Pomembnost učinkovite predstavitve izdelkov na spletu
  • Pomembnost sledljivosti za učinkovite preskrbovalne verige
 
Svetovanje
Upravljanje procesov v podjetjih in med poslovnimi partnerji v učinkoviti preskrbovalni verigi zahteva znanje, izkušnje in občutek za spremembe. V GS1 Slovenija vam pri teh korakih lahko pomagamo.
 
Verifikacija
Črtna koda, ki pri verifikaciji doseže ustrezno oceno je zagotovilo, da pri skeniranju v različnih okoljih ne bo težav.